zondag 20 december 2015

In alle rust klaarstomen voor 2016

De laatste periode van 2015 breekt aan en kan ik merken dat iedereen ook een beetje toe is aan een vrije periode. Uiteraard van harte gegund en ik vertrouw er op dat we er vanaf januari  weer vol voor gaan.

Toch wil ik zelf nog wel een aantal stappen zetten. Bij Plan Your Event. hebben we een nog steeds vacatures openstaan voor onze vestigingen in Lochem en Maartensdijk. Eind december is de salestraining (2 dagen) voor de kandidaten, die zich tot nu toe hebben aangemeld. Daar kun je nog bijzijn als je jezelf aanmeldt via de online sollicitatie(s) die op onze site staan.
planyourevent

Het platvorm begint inmiddels ook vorm te krijgen en per 1 januari 2016 gaan we  live. Op facebook zijn we ook aanwezig en we zouden het op prijs stellen als je ons daar volgt. Op linkedin hebben wij inmiddels een pagina aangemaakt. Hiervoor nodig ik je uit om ons te volgen.
Afgelopen woensdag was een heuglijke dag.  Het bedrijf Plan Your event B.V. is formeel van start gegaan door het aangaan van de wettelijke formaliteiten.

Komende dagen ben ik bereikbaar om gesprekken te voeren. Dat kan fysiek maar ook via videoconferencing (zoals skype of hang-out).  Dat bespaart tijd en daardoor kunnen we effectief omgaan met de mogelijkheden.
Laat me weten of je interesse hebt. Ik zou zeggen; ga de uitdaging aan!

Ben je al aan het werk en heb je het naar de zin? Wil je mij/ons dan helpen? Attendeer vrienden en kennissen (die mogelijk werkzoekend zijn) op de mogelijkheden, die Plan Your Event kan bieden. Wellicht een mooie start of voortzetting van hun loopbaan.
Nogmaals de twee advertenties:


En let op, gezien de ambitie van ons bedrijf gaan we door met werven van nieuwe kandidaten. Tevens bieden we doorgroeimogelijkheden naar andere functies.
Ik wijs daarbij graag op de mogelijkheden die ik via dropship-factory kan aanbieden. Hier is o.a. mijn webwinkel uit voortgekomen en waar ik veel plezier aan beleef. Door alle aspecten die, bij het opzetten van een webwinkel, aan de orde komen te ervaren, leer ik steeds bij en kan ik ook anderen helpen om een dergelijke webwinkel op te zetten.

Alles is dus gereed om er in 2016 met een flitsende start een mooi jaar van te maken.
Ik wens u en uw geliefden mooie Kerstdagen een succesvol en gezond 2016 toe.
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten