zaterdag 12 december 2015

Initiatief nemen; samen naar buiten treden!

Vorige week heb ik al aangegeven, dat wij op zoek zijn naar mensen, die mee willen werken aan het tot stand brengen van nieuwe initiatieven zoals Plan Your Event. Gelukkig hebben  een aantal sollicitanten gereageerd. Dat wil echter niet zeggen, dat we er al zijn. Om zowel in Lochem als in de omgeving van Utrecht de teams te completeren hebben we meer mensen nodig die ons team komen versterken. Zegt het voort.

Deze week hebben we op Facebook een pagina gestart, die mede moet zorgen voor de naamsbekendheid van het platform. Ook hier is de verwijzing naar de website, waarop ook de personeelsadvertenties staan, opgenomen. Het bekend worden van het platform, in combinatie met het bezetten van het team, dat mede vorm gaat geven aan het tot stand komen daarvan is dus essentieel.

Ook dit blog-bericht draagt dus bij bij het naar de naamsbekendheid. Vandaar dat ik jullie wil vragen zoveel mogelijk dit blog-bericht en onze Facebookpagina te delen met vrienden en kennissen.

Inmiddels zijn we ook gestart met de vormgeving van ons platform en worden de ideeën en feedback omgezet naar de vormgeving. Het wordt steeds spannender om te zien hoe we per 2 januari 2016 ons gaan presenteren.
Plan Your Event.eu
Dropship-factorySamen staan we sterk. Ik vertrouw op jullie initiatief om deze berichten te delen. Je kunt ons volgen op onze bedrijfspagina en lid worden van de groep, die wij op linked-in hebben aangemaakt.
Daarnaast zullen we ons op meerdere sociale media presenteren.

Naast de sales medewerkers, die wij zoeken zijn er ook andere vacatures. Wij zoeken mensen, die ons kunnen bijstaan bij het uitbreiden van onze naamsbekendheid via alle middelen en media die daarvoor beschikbaar zijn.. Een goed administratief geschoolde medewerker, die de administratieve afhandeling kan verzorgen, mag ons team komen versterken. Daarnaast is er behoefte aan mensen, die ondersteuning kunnen bieden bij het implementeren van de landingspagina van aangesloten bedrijven.
Overigens vind ik het opvallend, dat bij zoveel werklozen er zo weinig gereageerd wordt. Kennelijk moeten wij nog meer publiciteit genereren. Jij kunt daar bij helpen, door het verspreiden van de berichtgeving op de diverse media.

Zoals je ziet worden er voldoende initiatieven genomen om dit bedrijf op de kaart te zetten. Wij hopen jou te hebben geïnspireerd om ook het initiatief te nemen om een bedrijf te starten of op een van onze vacatures te reageren. Ik nodig je daartoe van harte uit. Zelf heb ik een webwinkel gestart om te leren welke werkzaamheden daarbij komen kijken. Tot nu toe heb ik er al veel van geleerd en kan ik je van harte aanbevelen ook een dergelijk initiatief te nemen om een webwinkel te openen. Samen kunnen we er iets moois van maken, want wij zorgen voor de begeleiding.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten