zaterdag 5 december 2015

De tijd dringt; waar blijven de sollicitanten?

Plan Your Wedding
Wij zijn met PlanYour Event  nog 27 dagen verwijderd van de kick-off op internet. Er wordt hard gewerkt aan het platform en aan het vullen er van. Wij willen starten met zoveel mogelijk bedrijven en plaatsingen per gemeente.
Naast het team dat nu vanuit Lochem actief aan het bellen is zijn we ook bezig om in de buurt van Maartensdijk een team te laten starten.

Aangezien we veel mensen hebben, die momenteel werken zoeken roep ik een ieder in de regio Lochem en Maartensdijk op om te solliciteren naar de functie van salesmedewerker. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een meerdere kandidaten voor functies, die we graag willen invullen. Om te bereiken, dat we de juiste mensen vinden, willen we juist sollicitanten, die een functie zoeken met doorgroeimogelijkheden.

Door een mail te sturen naar recruitment@planyourevent.eu wordt je op de hoogte gehouden van de mogelijkheden. Waar we voornamelijk op letten is de bereidheid om werk te willen verrichten. Wij leiden je op en begeleiden je voor een van onze gevraagde functies. Ben jij degene, die een uitdaging wil aangaan?

Komende week staat in het teken van "aandacht" voor de deelnemers op ons platform en het effectief omgaan met het aantrekken van nieuwe bedrijven. Gelukkig krijgen we feedback van de bedrijven, die ja hebben gezegd of willen meedoen. Met dank aan Bruidshoeve Charlotte Wolvega,  Zij hebben ons met kritische vragen geholpen om nog beter te kijken naar ons platform en de nazorg.  Uitermate belangrijk en zinvol. Want zo worden we scherp gehouden en kunnen we nog een beter platform presenteren.

De komende weken worden belangrijk om ons personeelsbestand aan te gaan vullen. Derhalve nogmaals de oproep om te reageren op onze advertenties. Maandag a.s. zullen we met een aantal nieuwe personeelsadvertenties komen. Dus houdt onze site in de gaten.


Ook op de site van dropship-factory blijven we actief om bijeenkomsten te organiseren en mensen te interesseren voor onze activiteiten. Mede door de inspanning van dit bedrijf komt Plan Your Event nu van de grond.
Een eigen webwinkel zoals ik zelf ook ben gestart is snel te realiseren. Hiermee raak je al gauw vertrouwd met de aspecten, die bij het runnen ervan komen kijken. Interesse? klik op "open een eigen webwinkel". We zien je graag bij een van onze bijeenkomsten om kennis te maken.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten